Restaurant De Klink sluit tijdelijk zijn deuren

Restaurant de Klink in Biddinghuizen sluit vanaf 26  december 2017 tijdelijk haar deuren. In het voorjaar van 2018 hopen wij dat er een nieuwe exploitant is gevonden om het restaurant voort te zetten. Tot die tijd houdt de website van Restaurant De Klink in de gaten www.deklink.nl.

In januari 2001 namen Jan Aart de Buck en Lucienne Brons de exploitatie van restaurant “De Klink”  over van de vorige eigenaar. Na een kleine verbouwing en een opfris buurt zijn zij op 1 april’01 open gegaan.  Jarenlang hebben zij zich volledig ingezet om van het restaurant, wat alleen in het seizoen open was, een restaurant te maken wat het hele jaar open was.

In 2012 is het restaurant uitgebreid met de “Huiskamer”, de voormalige bedrijfswoning werd aan het restaurant verbonden, zodat er naast het gebruikelijke dineren en feesten, er nu ook vergaderd of gedineerd kan worden in de “Huiskamer”. In 2013 is het huidige restaurant nogmaals gerestyled en voorzien van een nieuwe bar.

 

Nu in 2017 hebben zij besloten om per 31 december’17 een nieuwe uitdaging aan te gaan en staken zij de exploitatie van restaurant “De Klink”. Wij danken dan ook alle gasten die in de afgelopen jaren bij ons langs zijn geweest. Informatie over wanneer het restaurant weer open gaat vindt u tegen die tijd op de website www.deklink.nl.