• Kaffee und Kuchen zondag 12 november

  Kaffee und Kuchen zondag 12 november

  Zondag 12 novemeber is het weer tijd voor "Kaffee und Kuchen" . Kaffee und Kuchen...?? Wat is dat?? Overgewaaid uit Duitsland, maar ondertussen alweer 3 jaar te krijgen bij Restaurant De Klink. Op zondagmiddag gezellig met vrienden, familie en/of kennissen bijpraten onder het genot van huisgemaakte taarten, cakes, koffie en/of thee. Van 14.00 tot 16.30uur onbeperkt genieten van het fraaie uitzicht op het Veluwemeer en van onze huisgemaakte taarten. En dat voor slechts € 10,- per persoon. Ook eens proberen met vrienden, familie en/of kennissen, reserveer dan een tafel. Graag vooruit reserveren in verband met het maken van de hoeveelheid taarten. Reserveren kunt u tijdens openingstijden ( vrijdag t/m zondag vanaf 10 uur ) of dagelijkse via de mail.

  Lees verder
 • Gewijzigde openingstijden wintermaanden

  Gewijzigde openingstijden wintermaanden

  Het is alweer bijna winter, dat betekent dat wij onze openingstijden weer wijzigen. Vanaf maandag 30 oktober t/m donderdag 29 maart 2018 zijn wij van vrijdag t/m zondag geopend. Wij zijn vanaf 10.00 uur geopend voor koffie/thee met huisgemaakte appeltaart, de keuken is van 12.00 tot 20.00 uur geopend. Voor groepen groter dan 20 personen, kunnen wij in overleg, ook op andere tijdstippen open gaan. Voor reserveringen kunt u online reserveren via info@deklink.nl of bellen tijdens openingstijden met 0321-331465.

  Lees verder
 • Zondag 1 oktober t/m 16 uur gesloten

  Zondag 1 oktober t/m 16 uur gesloten

  Zondag 1 oktober zijn wij van 10 tot 16 uur gesloten.  Deze ochtend en deel van de middag zijn zowel het restaurant als de "Huiskamer" bezet. Vanaf 16 uur kunt u weer reserveren voor het diner. Wij zijn overigens van donderdag t/m dinsdag geopend vanaf 10 uur, de keuken is geopend vanaf 12 uur. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst.

  Lees verder
 • Maandmenu

  Maandmenu

  Iedere maand stellen wij voor u een nieuw maandmenu samen, alles wordt afgestemd op het jaargetijde waarin wij ons bevinden. U kunt kiezen uit 3  of 4 gangen of eventueel een paar losse gerechten. Deze maand vindt u bijvoorbeeld een salade met montanella, vijgen en Danish blue of een aardappelsoep met gerookte paling of biefstukspies met stroganoffsaus of trifle met peer, gele room en kaneelijs. Ook genieten van dit maandmenu reserveer dan een tafel.

  Lees verder
 • Openingstijden september en oktober

  Openingstijden september en oktober

  Van 1 september t/m 29 oktober zijn wij op  woensdag gesloten.  Overige dagen zijn wij geopend vanaf 10 uur voor koffie met iets lekkers erbij, de keuken is geopend vanaf 12 uur. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om vooraf te reserveren, dit i.v.m. bruiloften en/of partijen.

  Lees verder
 • Zeeuwse mosselen Beperkt verkrijgbaar

  Zeeuwse mosselen Beperkt verkrijgbaar

  De nieuwe "Zeeuwse mosselen"  zijn alweer een tijdje in de handel, zo ook bij ons. De afgelopen maanden hebben we weer vele kilo's verkocht. Vanaf september zijn bij ons de mosselen op bestelling verkrijgbaar. Dit betekent dat u 2 dagen van te voren moet aangeven of u mosselen wilt eten.

   

  Lees verder
 • Verkeershinder op zaterdag 3/6 en zondag 4/6

  Verkeershinder op zaterdag 3/6 en zondag 4/6

  Traditioneel is het Pinksterweekend een drukke periode in het gebied rondom Walibi Holland en het Veluwemeer. In combinatie met het evenement op het evenemententerrein van Walibi Holland zorgt dit, ondanks alle maatregelen die worden genomen, op een aantal momenten voor hinder voor het verkeer. Tijdens het weekend wordt hinder verwacht op zaterdag- en zondagochtend van 8.00 tot 10.30 uur op de N306 (Harderbosweg/Harderdijk/Spijkweg) tussen de N302 Ganzenweg (turborotonde Harderhaven) en de N309 Flevoweg (brug bij Elburg). Houd rekening met extra reistijd van een half uur tot een 1uur. Maandag 5 juni, 2de pinksterdag is de Harderbosweg afgesloten, tusssen 13.00 en 18.30 uur, vanuit de richting Biddinghuizen, u wordt omgeleid via de Karekietenweg/Gooiseweg/Ganzenweg richting Harderwijk. Voor uitgebreidde informatie klik hier

  Lees verder
 • Wijziging openingstijden juni-augustus

  Wijziging openingstijden juni-augustus

  Vanaf donderdag 1 juni t/m woensdag 31 augustus zijn wij weer dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, de keuken is doorgaands geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Reserveren is wenselijk, bel met 0321-331465.

  Lees verder
 • Moederdag High Tea zondag 14 mei Volgeboekt

  Moederdag High Tea zondag 14 mei Volgeboekt

  Op zondag 14 mei organiseren wij een Moederdag High Tea van 13.30 tot 16.00 uur. Deze dag worden de moeders in het zonnetje gezet, bij restaurant “De Klink” krijgen de moeders een voordeel van 50%. Reserveren via info@deklink.nl of tijdens openingstijden via 0321-331465.

  Lees verder
 • Bierproeverij vrijdag 12 mei

  Bierproeverij vrijdag 12 mei

  Tijdens de week van het Nederlandse bier ( 11 t/m 22 mei ) organiseren wij op vrijdag 12 mei een bier en spijsavond. Tijdens deze avond worden diverse Nederlandse bieren geproefd met daarbij passende gerechten. De proeverij begint om 19.00 uur met een inloop en start om 19.30 uur, de proeverij kost 30 euro per persoon. Reserveren via info@deklink.nl of bel tijdens openingstijden met 0321-331465.

  Lees verder